Skjold slo Klepp


Klepp-Skjold 1-2.

To mål av Jarle Hundsnes i løpet av tre minutter var mer enn nok til å slå topplaget Klepp. Skjold seiler videre på en svært så innbringende medgangsbølge.

 

To mål av Jarle Hundsnes i løpet av tre minutter var mer enn nok til å slå topplaget Klepp. Skjold seiler videre på en svært så innbringende medgangsbølge.

KMAPFAKTA

Terningkast 6

Klepp 1 (1)
Skjold 2 (2)
4. div. avd. 3
Klepp stadion
0-1 Jarle Hundsnes (31)
0-2 Jarle Hundsnes (33)
1-2 Sanel Bojadzic (40)
Dommer: Svein Storedale, Storhaug FK
Tilskuere: 40


Selv om hjemmelaget reduserte før pause var det Skjold sin kveld.
– Vi fikk kjørt oss med skader i 1. omgang, med Berge Ohm som måtte til legen og Jonas Staurland, som var svimmel. Vi fikk to mål med Jarle Hundsnes på rappen, som avgjorde kampen. De slår riktignok tilbake når vi har en mindre på banen, og holdt på med å bytte ut Jonas. Klepp har en del frispark i farlig posisjon, men Håkon Bådsvik har noen syke redninger, sier trener Håkon André Waage.
I andre omgang kom ikke det forventede trykket fra hjemmelaget.
– Vi har store sjanser på blankt må og roter to mot en… Kunne fort hatt flere mål. De har et nytt farlig frispark, men nok en gang ble vi reddet av Håkon. Han tok det meste. Klepp var et godt lag, det skal de ha. Vi er litt ovenpå for tiden og etter en lang og tung periode med rovdrift på de yngste har vi sluppet opp.
vi så tegn i vinter og nå blomstrer spillerne, sier Waage.
Neste torsdag avslutter Skjold vårsesongen med et nytt møte mot Rosseland. Skjold vant 3-1 i det første møtet

Foto/Artikkel: Alf Einar Kvalavåg, Tysvær Bygdeblad

Følg oss på facebook

Tippeligaen

Siste fra Stavangerfotball